Katukuvaa metroaseman toiselta puolen


Tänään lähdin Cocon seuraksi vuokraisännän kämpille. Tiedossa oli hyvää ruokaa ja kivaa seuraa. Coco tarjoili muutamia erilaisia ruokia, jännittävin oli harmaansävyinen betoniliuokselta näyttävä hirssi/soija/jyvävelli. Aika erikoisen makuista oli kyllä. Ruokana oli sitten sieniä, kaalia ja taatelitäytteisiä baozeja nam :3 Sain baozeja vielä kotiinkinpäin vietäväksi, tykkäsin niin!

Katsoin myös ihka ensimmäisen kerran televisiota Kiinassa. Oli sekin jo korkea aika sitten... Tuli katsottua kiinalaista versiota salkkareista (jutut oli samaa tasoa, ja ohjelma oli yhtä puuduttava) ja erästä suosikkiohjelmaani " 少年包青天" (jota on näytetty myös subilla aikaa sitten, muistan nimittäin hassun sedän jolla oli kuu otsassa ja erään naishahmon hiukset olivat niin vaikuttavat).

Kiinassa on yllättävän paljon hyviä ohjelmia (jos niistä ymmärtää jotain, ja no.. ainakin minun makuuni) ja sekä runsaasti kanavia. Lyhyellä katsauksella voi huomata että kiinalaiset rakastavat visailuja. Niitä kun tuli useammalta kanavalta.

Aika on mennyt tosi nopeasti, hui että. Toivottavasti ehtis vielä kerran edes sitä televisioo katselemaan, oli niin hieno elämys kun ymmärsi edes jotain...