Aamulla ilokseni pyöräkorjaaja oli palannut vakipaikalleen! Montakohan vakiasiakasta oli häntä eilen kaipaillut... No ainakin ei ole siis vieläkään talvi, kun pyöräkorjaajalla riittää hommia :)


Korjaaja työssään - töitä riittää kyllä tällä alalla!

Lisäksi metroaseman viereisen uuden ostoskeskuksen rakennustyöt ovat hieman venähtäneet. Luin jännittyneenä valotaulumainoksia uuden ostoskeskuksen avaamisesta marraskuun lopulla, no... Eihän se ole vieläkään auennut, ja johtoja on mennyt vain enemmän poikki... Ainakin ovat pihan laatoituksen saaneet valmiiksi, joka on vielä rakennustyömaana käytössä. Näemmä kiinalaisten mielestä se sitten vain näyttää parkkipaikalta. Poliisin voi lahjoa tietysti, ettei autoa joudu siirtämään, on se vain kätevää täälläpäin!


Valmis marraskuun lopulla? Ja ne hullut oikeasti työskenteli noilla vanhoilla rakennustelineillä


Tänään oli sitten vuorossa sellaisia pienempiä hommia, kuten webbibannereiden tekemistä ja fonttien kanssa tappelua. Skype kaatui joka toinen minuutti, fontit katosivat. Vähän kyllä harmitti ja teknisten vikojen kanssa leikkiminen ei ole mitään hauskinta hommaa. Olin lisäksi niin väsynyt ja huonovointinen loppuillasta mahtavan päänsäryn takia, ja olin painanut täysillä hommia, joten sain lähteä vähän aiemmin kotiin.

Eikä siitä kokkaamisesta sitten mitään tullut, olen aivan liian väsynyt kokkaamaan mitään, aamulla sitten...