Tänään oli erittäin naurettava päivä töissä. Sai siis nauraa paljon. Paikalla kävi työhaastattelussa copywriter Jenkeistä, ja sen jälkeen vasta riemu repesikin, kun työkaveri oli vastaanottanut työnhakuilmoitukseen vastauksen rouva Kalalta. Rouva oli näet ilmoittanut näppärästi englanninkieliseksi nimekseen "Fish", Kala.

Logan oli pitänyt jo Elvan nimeä eriskummallisena englanninkielen nimenä, mutta tämä rikkoi huikeasti ennätyksen. Tunnustin sen jälkeen, että minun kiinankielinen nimeni on tällä hetkellä Salaatti. Salaatti, Shala  沙拉, lausutaan samalla tavalla kuin nimeni, joten olen sanonut kiinalaisille, että sanokaa vaan salaatti - näin paremman nimen puutteessa... Logan ehdotti, että voin vaihtaa nimeni Chipsiksi, kun Fish saapuu paikalle. Näin ollen meillä olisi toimistossa Fish'n'chips...

Tänään tuli keskusteltua töissä myös ihmeellisistä projekteista, joilla ei ole mitään järkeä, niitä vain annetaan, mutta olen ne kaikki suorittanut. Jokaisella toimiston jäsenellä on erilaiset kuvat siitä, miltä web-sivujen tulisi näyttää. Näin ollen, he kaikki ovat pyytäneet työstämään joitakin palasia näille sivuille, vaikken ole ikinä tajunnu miksi, sillä luonnokset on jo tehty... No, tänään sain tehtyä muutaman kaavakkeen ja viimeisteltyä animaatiohahmot.

Katerine oli eilen todennut, että hahmo jota piirsin, näytti tv-sarjan "The Addams Familyn" rouva Addamsilta, ja oli mahdotonta jatkaa kyseisen hahmon suunnittelua nauramatta. Tänään kuitenkin riemastutin Katerinea piirtämällä hänelle oman rouva Addamsin. Hän teki siitä taustakuvan, (Voin ladata kyseisen tuotokseni myöhemmin näytille, olen itsekin tyytyväinen siihen) ja lähes kaikki olivat vahvasti sitä mieltä, että rouva Addams on parempi bisnestä esittelemään, kuin epämääräinen jakkupukutäti, jonka väsäsin... Odotan innolla jonain päivänä näkeväni rouva Addamsin animoituna.

Oli superruuhkapäivä metrossa. Onneksi jo tottuneesti tiedän, miten kiilataan jonojen ohitse, ängetään ja tungetaan metroon muista välittämättä, joten pääsin hyvin jo ensimmäisillä metroilla aina kotiin asti. Oli vain mukava prässi ykköslinjalla metron sisällä (huom. kun metroilette Pekingissä, ÄLKÄÄ ikinä jääkö niiden metalliputkistojen viereen ruuhka-aikoina, puristutte niitä vasten), mutta sain kuitenkin tyylikkäästi kiilattua paikan oven edestä, josta on hyvä syöksyä ja juosta vaihtolinjalle.

Koko rappukäytävässä lemuaa ja toisinaan tuoksahtaa vihannekset. Siispä tästä teille tälläinen tietokilpailu (minulla ei ole vastauksia näihin kahteen kysymykseen, hehheh)...:


Mitähän naapurit tykkäis jos veisin oven eteen tärpätti- ja mäntysuopapurkkeja avonaisina...

KYSYMYS YKSI:
MIKSI kiinalaiset tunkevat oven edustansa täyteen vihanneksia (erityisesti kaaleja ja purjoa) ??



Kiinalaista piparkakkua? Maistuu piparin ja hattaran sekoitukselta. Kevyttä. Kovaa päältä, sisältä rapeaa. Jää hampaisiin ikävästi kiinni. Tahmastuu helposti. Myydään isoina paloina.

KYSYMYS KAKSI:
MITÄ on yllä kuvassa oleva rapea kiinalainen välipalanaposteltava?


Vastauksia ja hyviä arvauksia saa laitella kommenteilla tuleen. MINULLA EI OLE MITÄÄN TIETOA OIKEISTA VASTAUKSISTA :DDD