Selkä on kyllä ihan karmeassa kunnossa, että täytyy varmaan piakkoin mennä sinne hierontaan Elvan kanssa, siitä jo eilen puhuttiinkin. Huomenna tulee veronpalautukset, joten pitäisi olla ylimääräsitä rahaa mennä sitten hierontaankiin. Ei ne kyllä täällä paljoa maksa, kun peruskiinalaisillakin niihin on varaa.

Töissä sain keskittyä tänään aikalailla freelanceen ja koulujuttuihin. Netti ei aamusta toiminut, ja hommat olivat lopussa. Selkä oli pahemmin jumissa, kun lopettelin työpäivän. Muuten sujui hyvin, mutta Logan oi ollut vähän kireänä aamusta alkaen kun mikään ei toiminut (ilmastointi, tv, netti, lämmitys jne) ja hän jalkeli tasaiseen tahtiin ärsyyntymystään kaikille.

Kotiin tultuani kävin postilaatikolla kurkkaamassa, olisinko minun "joulukalenteriini" saapunut mitään. Olihan sinne. Se ei ollut kyllä minulle tarkoitettu.


Teinipoppia aimo annos Kanadasta?

Tässä on oiva esimerkki postimiesten pinyinin (lat. aakkosten, lausuntamerkkien) lukutaidosta. Tämän osoite on muuten sama kuin minulla täällä, mutta postinumero oli numerolla isompi 100025, kun omani on 100024. Pinyinit lienevät samat tuolla kyseisellä alueella, mutta kiinan kielen kirjoitusmerkit ovat erit. Eli jos sitä postia haluaa laittaa, niin kyselkää sitä merkein kirjoitettua osoitetta multa, NIIN PITÄISI TULLA PERILLE paremmalla todennäköisyydellä.

Koska postilaatikoissa ei ole luukkuja (eipähän siis tule ilmaisjakeluita) ja kyseisen postin omistaja asuu jossain ihan muualla (aluekoodista päätellen ja tien numero puuttuu), en todellakaan ala etsimään alkuperäistä omistajaa... En kylläkään ole järin innostunut amerikkalaisesta teinipoppilehdestä, eikä kukaan muukaan täällä talossa, joten katsoo nyt sitten mitä tuollekkin tehdään.

Huomenna veropalautuksia odotellen siis. Jos pääsisi viikonloppuna hierontaan ja ostelemaan aineksia kaalilaatikkoon ja rikkaisiin ritareihin itsenäisyyspäiväksi, olisi kiva :)