Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tein läksyt. En sanoisi muutamaa tehtävää läksyksi, joita amiksessa on, mutta sain perjantaina kiinakoulusta läksyjä. Ja tein ne. Varsin onnsituneesti, mutta käsi tuli kipeäksi. Miten ne kiinalaiset jaksaa kirjoittaa niin paljon? Minä kirjoitin vain 3 sivua, ja käsi oli niin kipeä sen jälkeen, että varmasti muistan miten "aikeissa tehdä jotain"-lauseen rakenne menee.

Loppupäivän vietin katsellen Harry Potterin uusinta huonolla kuva- ja äänilaadulla (leffa oli kuvattu elokuvateatterissa, jee), ja välillä onnistuin sähläämään sen kiinalaisversioksi. Voin sanoa, että Harry Potterin kiinalaisääni on varsin kammottavaa kuunneltavaa... Sen jälkeen vaihdoin kiinalaisempaan, Viimeinen keisari on varsin hyvä, ja jotenkin jaksaa aina innostaa minua :)

Sitten iskä soitti Skypellä. Oli kiva jutella siinä sisarustenkin ja iskän kanssa. Saa soitella mulle muutkin Skypellä, on kiva päästä puhuun suomea, joka välillä tuntuu unohtuvan (kuten blogipostauksista voi välillä huomata)...

Huomenna töihin ja aamusta kouluun, eli kaikkea kivaa siis tiedossa, minun mielestäni ainakin :)


Tunnollinen opiskelija


Sanastoa siististi kirjoitettuna (käsialastani, ette te ainakaa olisi saaneet selvää, joten tämä on ihan hyvä kuva :P)