Tänään pääsi taas rytinällä työn makuun. Osa toimiston koneista oli simahtanut uudelleen asennuksessa ja konttorin järjestelyssä perjantaina, mutta onneksi oma koneeni oli sentään vielä elossa, joten ei se työskentelyä haitannut.

Tänään sain työskennellä esitteen korjauksen parissa (photoshopilla jälleen) ja sen jälkeen ehdin vähän aikaa työstää kuvia. Loppupäivä meni tehden PDF-lomakkeista koneella täytettäviä, enkä saanut niitä valmiiksi, niitä kun on melkein 30 kappaletta.

Päivällinen oli Naomin luona Elvan, KaiLinin (- Katerina) ja yhden naapuritoimiston jenkkikaverin Terryn kanssa. Päivällinen oli mitä makoisin taas, oli tarjolla talvimeloneita, enkä ole ikinä varmaan syönyt moista. Tofu oli kokattu niin hyvin, että se maistui makkaralta, mitä hämmästelin suuresti. Terry viihdytti meitä afrikkalaisella tanssilla, kun taustamusiikki vaihtui kiinalaisesta klassisesta afrikkalaiseen.

Illasta oli sitten neuvotteluja missä mennään, ja Logan ilmoitti sitten mukavan pommin siihen loppuillasta. Kaikki kaavakkeet huomenna illalla oltava tehtyinä. Ihan mahdotonta, mutta yritän kyllä, ei tässä muu auta! Se kun yhteen kaavakkeeseen menee aikaa puoli tuntia... ja jos työaika on se 7½h, koska toimiston ovet menevät kiinni 17.30, saa kiristää tahtia aika hurjasti! Jos todella aikoo siinä ajassa tehdä kiinan ja englannin kieliset kaavakeaktivoinnint yhden päivän aikana, ottaen huomioon, että tänään vasta väänsin kokoon ensmmäiset kaavakesysteemit ikinä, joita koneella täytetään...


Kaavakeunia mulle ja teille hyvää iltapäivän jatkoa!


Kotikadun vierestä, takana ostoskeskus