Tänään on tosiaan viimeinen päivä Suomessa, eikä mua kyllä jännitä vieläkään. Ei siis yhtään.

Sunnuntain läksijäiset oli tosi kivat. Laulettiin karaokee hyvässä seurassa ja hengailtiin Semassa :)

Sunnuntaiyönä saavuin sitten tänne Helsinkiin Janin luo. Olin kyllä suht väsynyt, kun tulin, joten paineltiin melkein suoraan nukkumaan.

Maanantaina katottiin muutama leffa, joista toinen oli kyllä ihan älyttömän huono. (Älkää katsoko I'm too old for this shit- leffaa, vaikka siinä onkin se Van Damme, se oli huono...) Syötiin Janin kanssa sitten pastaa ja jäätelöä, ei sis hullumpi viimeinen kokonainen päivä Suomessa.

Kauheesti on tullut teiltä kaikilta viestejä ja soittoja, kiitos niistä :) <3 Ei ole vaan kauheasti saldoa enää, niin en ole voinut vastailla.

Tässä on enää vähän yli pari tuntia lentokentälle lähtöön.... Eli varmaan katoan tästä pakkailemaan vielä ja kirjoittelen sitten Kiinan päästä kunhan sinne saavun :) Kirjoitan varmaan jotain koneessakin, jos sen koneen nyt sitten sinne saa viedä, netti ei kyllä toimi, heh, joten julkaisu jäänee myöhemmäksi...

 

再见芬兰!

 

PS. ne jotka laittaa postia tms, ja haluaa, että se tulee sitten varmasti perille, voi laittaa mulle kommenttia, niin laittelen meilillä mun osoitetta merkein, jota voi sitten tulostella :)