Eilinen meni siis hyvin. Eikä tarvinnut kuin näyttää asikkailleni muutama työ ja olivat hyvin vakuuttuneita, että olin oikea henkilö heidän hommaansa. Heillä oli jo kaikki materiaalit, tekstit ja kuvat, sekä jonkin näköistä ideaa mitä lähdetään tekemään. Siellä sitten vierähti melkein kaksi tuntia, mutta ei haitannut, jäi hyvä mieli kaikille ja minä ainakin olen ihan innoissani tästä uudesta projektista :)

Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes lähdin kotiin. Oli nimittäin järjettömän tuulista ja pölyä lensi jokapuolelta päälle. Yö oli karmaiseva. Yskitti ja köhitti. En saanut nukuttaua sitten loppujen lopuksi paljoakaan, heräilin usein hakemaan vettä ja kurkkutablettia. Aamulla ääni oli melkein kadonnut. Laitoin pomoille viestin, että tulen 12, saa soittaa jos tulee jotain superkiireellistä, niin saavun välittömästi. Päivä lähti onneksi sitten hyvin käyntiin, ja olin energinen kun pääsin töihin.

Näinkin lyhyessä ajassa olen ystävystynyt ison pomon sekä sihteerin, "Elvan" (Elvira) kanssa. (Kaikilla kiinalaisilla on siis käytössä englanninkieliset nimet) Käytiin hakemassa ruokaa ja Elva auttoi ostamaan oikeasti kunnon kurkkutabletteja.

Tänään vastuulleni luovutettiin business-sivujen hiontaa, animoidun kuvan tekeminen ja suunnittelu. Loppupäivästä sain se parhaimman tehtävän - kung fu koulun webbisivut. Olin innoissani, mjutta väsynyt. Välillä inspiraatio ei pelannut ollenkaan yhteen lopullisen tuloksen kanssa ja tuli piirreltyä aina, kunnes keksin jotain. Kuuden aikaan suunnittelin kielikoulun logoa ja seitsemän aikaan lähdin kaupan kautta kotiin.

Työpaikan vieressä on mukava (mutta kalliimpi) ruokakauppa ("Olé"- sijaitsee ostoskeskuksessa, Linja 2 Dongzhimen, C-exit). Kaupasta nimittäin löytää tuotteita ympäri maailmaa. En löytänyt mitään suomalaista (mikä yllätys!), mutta paljon tuttuja tuotteita kiinalaisin nimin vilahteli ohitse. Tällä viikolla teemana on erityisesti Japani. Löysin lisäksi muroja. Se oli ihme. Ja niitä oli kokonainen hyllyllinen. Ei täällä muroja oikeastaan ole kaupoissa. Olen itse ainakin niitä nähnyt nyt 2 kaupoissa myytävän muroja. Tarjolla oli myös saksalaista maitoa... Jätin väliin, saksalaista maitoa saa Lidlistäkin sitten Suomessa.


Uusi työpaikka Dafei plazalla. Vasemman puoleinen rakennus.

On muuten molemmat pomot viittailleet siihen suuntaan, että voisivat työllistää minut sitten myöhemmin. Katsoo nyt sitä sitten, ja ensin tämän nyt kun saisi loppuun siinä koulujen ohella :)