Tänään sitten oli viimeinen yö kun pystyn nukkumaan näin. Viime yön hengitin maski naamalla, jonka kastelin kylmällä vedellä, että edes jotain vesihöyryä on lähellä. Märkä pyyhe huoneessa patterilla ei ollut tarpeeksi hyvä (varsinkin kun patteri ei ole kovin lähellä sänkyä), eikä vesikipoista ollut apua, kun ilma oli jo valmiiksi kuiva.

Muutamien yötuntien jälkeen luovutin nukkumisyritykseni päivällä, ja lähdin hakemaan ilmankostuttajaa Silkkimarketin tienoilta, koska siellä olin niitä nähnyt, ja vieressä oli ihan hyvä pankkiautomaatti (eräs pankki jäädyttää nimittäin liikaa rahaa tililtä nostettaessa). Olin niin väsynyt, etten oikeastaan edes välittänyt hinnasta enää.

Maksoin 100 yuania tuosta härvelistäni ja olen ollut siihen tyytyväinen. Tiedän että maksoin siitä 50 yuania liikaa, mutta myyjä kirjoitti kuitin, että jos hajoaa, saan mennä vaihtamaan, olin tyytyväinen. Oli se sitäpaitsi parempi kuin orginaali hinta, 300 yuania.

Loppupäivä meni mukavasti freelance-hommien parissa, ja huonekin on nyt kaikkea muuta kuin kuiva, on huomattavasti parempi hengittää täällä.

Huomenna kiinan tunnit alusta, asiakasneuvottelu ja sitten sinne töihin, eli taas kaikkea kivaa :)



Possu kostuttaa ilmani